ALANYA ENKHUIZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2768 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Enkhuizen. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 7:25 Cheeseburger was net één grote plastic schijf aan vlees, ik miste daar de garnituren verder ook op. Het was een simpel bolletje met plastic en kaas. Alsof het uit de magnetron kwam. Er zat wel heel veel patat in de zak, helaas was dit best wel slap.
4 dec 2022 om 20:19 Supersnel en eten goed.
4 dec 2022 om 19:58 15 minuten te vroeg bezorgd, wat niet erg was voor ons. Het eten was een beetje saai van smaak. Normaal altijd erg lekker, maar nu proefte ik eigenlijk alleen maar zout..
4 dec 2022 om 0:16 Eten bestelt voor half 4 kwam na 4 pas bel ik en krijg ik als antwoord tijd vergeten
3 dec 2022 om 20:36 Top!! Heerlijke warme pizza en super Döner. Keurig op tijd bezorgd. Klasse!
1 dec 2022 om 22:16 Gewoon top zoals altijd ! M’n kapsalon was alles lekker na het lezen van al die zure reacties van enkele mensen :)
30 nov 2022 om 13:22 Perfect op de aangeven tijd bezorgd en lekker eten
28 nov 2022 om 12:27 helaas was de bestelling ruim een half uur later en de friet was koud. de smaak van het broodje doner was wel lekker maar die was ook zo goed als koud erg jammer, niet wat we gewend zijn van ze
28 nov 2022 om 11:18 Erg lekker en snellere bezorging dan verwachte verzendtijd
27 nov 2022 om 12:53 Onwijs lekkere pizza’s en de bezorging is zeeeer stipt! :-)
27 nov 2022 om 9:20 Super lekker gegeten en snel bezorgd
25 nov 2022 om 21:47 Helaas 45 minuten te laat en lauw. Na in de ogen gestopt te hebben, smaakte het erg goed